VitaBiodanza

Category
Trainingen - Duurzame inzetbaarheid, VitaBiodanza
Over dit project

Vitaliteitsmanagement voor medewerkers en teams

Vitaliteitsmanagement ‘VitaBiodanza’ is een training voor persoonlijke ontwikkeling, het versterken van de gezondheid en vitaliteit en het verminderen van stress. Deze methode van oefeningen in bewegen op muziek werkt met herkenbare werkvloerthema’s zoals Vitaliteit, Balans, Grenzen voelen en aangeven, Kracht, Flexibiliteit, Verbinding, Identiteit.

 

De training combineert diverse technieken op het gebied van ontspanning en reflectie met bewegingsoefeningen die werken aan bewustwording van fysieke en emotionele signalen van overbelasting. Daarnaast bevorderen de oefeningen het maken van contact met elkaar, afstemming, respect, gelijkwaardigheid en acceptatie van ieders kwaliteiten.

 

Informeer naar de mogelijkheden voor teamcoaching op de werkvloer, waarbij VitaBiodanza een van de werkvormen is. VitaBiodanza kan ook ingezet worden als groepstraining voor mensen die een individueel Blended Werkvloercoaching-traject volgen.

 

VitaBiodanza is tevens een wekelijkse cursus die wordt gegeven in Sittard en ook toegankelijk is voor medewerkers van bedrijven. Lees meer over inhoud en lesthema’s op de > website van VitaBiodanza >.