Over Sulis

Marie-José Meijs Sulis Training en Coaching kleinst

Marie-José Meijs (1965)

‘Bent u op zoek naar een enthousiaste senior trainer met oog voor kwaliteiten in mensen? Die openheid combineert met gedrevenheid? Ik zie het als mijn missie om mensen te brengen bij hun eigen krachtbron en hun -vaak nog verborgen- mogelijkheden’.

Ik vind het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van veranderingen in de maatschappij en de gezondheidszorg. Op die manier kan ik mijn cursisten informeren over de nieuwste ontwikkelingen in hun werkveld. En kan ik bedrijven adviseren over de koers die zij het beste kunnen volgen richting duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers.

‘Succes van een training of begeleidingstraject wordt bereikt via actualiteit en creativiteit, constante zorg en betrokkenheid, flexibiliteit en snelheid, vakkundigheid en kwaliteit; dat is Sulis Training en Coaching’.

 

Missie

Sulis Training is een opleidingsinstituut dat haar missie ‘Oplossingen voor Duurzame Inzetbaarheid’ vormgeeft via competentiegerichte bijscholing (trainingen en workshops) en blended werkvloercoaching. Afgestemd op de wens van de organisatie, het team of de individuele medewerker. Tevens begeleid en adviseer ik organisaties bij verandertrajecten en het vormgeven van een nieuwe koers.

Visie

Onze maatschappij verandert in een hoog tempo. Door de individualisering en verharding zijn veel mensen het contact met zichzelf en elkaar kwijtgeraakt. Stressfactoren en de grote nadruk op rationele processen maken dat we vaak niet meer in verbinding staan met onze innerlijke krachtbronnen. Het is mijn missie om mensen weer in contact te brengen met hun eigen innerlijke kracht en levensdoel. Van daaruit kunnen mensen weer verbinding maken met anderen. Een goede communicatie is daarbij een belangrijke hulpbron.

Lid VBN

Erkend door CRKBO

Lid NVNLP

CRKBO-erkenning

Sulis training vindt een onafhankelijke beoordeling van de kwaliteit van haar diensten belangrijk. In januari 2011 heeft Sulis met goed gevolg de audit van het > Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) > doorlopen. In juli 2014 en juli 2018 heeft Sulis de her-audit eveneens behaald. Sulis Training en Coaching heeft hiermee de status van erkende instelling volgens de Europese BTW-richtlijn en dit geeft mij de mogelijkheid om mijn diensten met BTW-vrijstelling aan te bieden.

 

 

KvK: 14079807

 
Neem contact op
25

trainingen

14

workshops

20

meer dan 10.000 cursisten in 20 jaar