Communicatie

s

Duurzame Inzetbaarheid – Trainingen:

Up-to-date bijscholing in werkvloergerelateerde thema’s. Blended Werkvloercoaching om medewerkers in hun kracht te laten komen. VitaBiodanza als gezondheidsbevorderende en stressverlagende methode van energiemanagement.

Training en bijscholing0%

Blended Werkvloercoaching0%

VitaBiodanza0%

Trainingen

Workshops

Sorry, no posts matched your criteria.

a

Werk en Privé in Balans

In deze training van 2 dagdelen kijken we naar de balans tussen energiegevers en energievreters. Wat kom je tegen in je leven? Wat zijn de gevolgen van energievreters in jouw balans? En welke oplossingen kun jij inbouwen om jouw gezondheid te behouden of te versterken? De aangereikte tips en adviezen (ook van je medecursisten) kun je zowel op je (vrijwilligers-)werk als privé gebruiken. Het accent ligt op je (toekomstige) werk. Aanbevolen voor medewerkers die een opleiding (gaan) volgen.

a

Werk en Privé in Balans voor Mantelzorgers

De persoonlijke situatie rondom het mantelzorgen wordt in deze training van 2 dagdelen in kaart gebracht. Het accent ligt op het verminderen van energievreters en het versterken en uitbouwen van energiegevers. De nadruk ligt op het voorkomen van disbalans in de privésituatie. Het herkennen en efficiënt aangeven van grenzen wordt middels herkenbare praktijksituaties geoefend. De aangereikte tips en adviezen geven informatie over wettelijke (verlof-)regelingen, ondersteuningsmogelijkheden en online hulpmiddelen.

a

VitaBiodanza

Een wekelijkse cursus voor versterken van de gezondheid en verminderen van stress. Deze methode van oefeningen in bewegen op muziek biedt mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. VitaBiodanza werkt met herkenbare werkvloerthema’s als Vitaliteit, Balans, Grenzen Aangeven, Kracht, Verbinding, Soepelheid. Informeer naar de mogelijkheden voor teamcoaching op de werkvloer.

a

Persoonlijke Leefstijlcoaching

Om medewerkers gezond en vitaal te krijgen en te houden en verzuim te voorkomen. We werken met de 4 pijlers van Draagkracht: Gezonde Leefstijl, Effectief Doelen Stellen, Positief Denken en Netwerkuitbreiding. De 6 Dimensies van Positieve Gezondheid zijn het uitgangspunt om de leefstijl positief te veranderen. Middels inzicht in gezondheid en gezondheidsrisico’s kunnen ingesleten veelal onbewuste gewoontes veranderd worden.

Workshops

135

Industry conferences attended
in USA only