Trainingen, workshops en blended werkvloercoaching

Gemotiveerde en betrokken medewerkers en vrijwilligers zijn essentieel voor het leveren van kwalitatief goede zorg en ondersteuning. Mede door de hoge werkdruk en het verschuiven van de pensioenleeftijd komt deze kwaliteit echter onder druk te staan. Medewerkers krijgen gezondheidsklachten en melden zich ziek of vinden elders werk. Vrijwilligers verlaten de organisatie.

 

Zorgorganisaties zijn daarom gebaat bij het voorkomen van gezondheidsgerelateerde arbeidsuitval en medewerkers die vitaal en duurzaam inzetbaar zijn. Sulis Training en Coaching heeft als doel medewerkers in goede fysieke en mentale gezondheid en met motivatie en plezier in uw organisatie te laten werken. Om lichaam en geest gezond te houden via:

 

  • Up-to-date competentiegerichte bijscholing in werkvloergerelateerde thema’s;
  • Blended Werkvloercoaching om medewerkers in hun kracht te laten komen;
  • VitaBiodanza als gezondheidsbevorderende en stressverlagende methode van vitaliteitsmanagement.

 

De bijscholingen zijn geschikt voor medewerkers en vrijwilligers van alle werk- en denkniveaus. Voor medewerkers met werk- en denkniveau 0 en 1 zijn speciale bijscholingen ontwikkeld met zo weinig mogelijk theorie en zo veel mogelijk praktische oefeningen die direct toepasbaar zijn op de werkvloer.