Wat is sociale coöperatie Vidi?

Wat is sociale coöperatie Vidi?

Wat is sociale coöperatie Vidi precies? En welke kans biedt Vidi voor mensen met een bijstandsuitkering?

Bij Vidi kun je met behoud van je bijstandsuitkering een eigen bedrijf starten. Samen met een groep anderen help, inspireer en steun je elkaar. Je krijgt er persoonlijke begeleiding bij het maken van je ondernemingsplan. Vidi biedt jou hulp bij het vinden van klanten, je marketing en de boekhouding.

In > deze korte video > leggen projectleider/ondernemerscoach Marie-José Meijs en bestuurslid Mahmoud Alothman uit wat Vidi is, wat de voordelen zijn en hoe je een afspraak kunt maken voor een kennismakingsgesprek.

Alle informatie over Vidi vind je ook op > onze website >. Ga voor het laatste nieuws naar > onze LinkedIn pagina > en onze > Facebook pagina > en volg/like ons! Als je iemand kent waar Vidi interessant voor kan zijn, stuur dit bericht dan door en maak die ander(en) blij met deze kans!