Opnieuw CRKBO gecertificeerd!

Opnieuw CRKBO gecertificeerd!

Met blijdschap heb ik het certificaat van het CRKBO in ontvangst mogen nemen. Dat is het bewijs dat Sulis Training en Coaching als opleidingsinstituut na de audit in mei wederom voldoet aan de kwaliteitscode van het > Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs >.

Dat was wel spannend omdat de laatste audit 4 jaar geleden was, vóór de corona crisis. Ik gaf toen nog ‘gewoon’ trainingen en workshops bij bedrijven en organisaties.

Inmiddels is er veel veranderd, ben ik met mijn aanbod online gegaan, ben ik ondernemerscoach geworden, heb ik mijn certificaat als loopbaancoach behaald en ben ik projectleider geworden van sociale coöperatie Vidi.

Toch geef ik nog steeds heel graag trainingen en cursussen, en de kwaliteit daarvan is blijkbaar niet verminderd. Die blijft bij mij hoog in het vaandel staan!