Projectleider geworden van Sociale Coöperatie Vidi!

Projectleider geworden van Sociale Coöperatie Vidi!

De gemeente Sittard-Geleen is al een tijdje bezig met het opstarten van een sociale coöperatie. Die gaat de mogelijkheid bieden aan -onder andere- mensen met een bijstandsuitkering om met behoud van uitkering te onderzoeken of zelfstandig ondernemerschap iets voor hen is.

Als projectleider en ondernemerscoach ben ik samen met een enthousiast team van professionals en bestuursleden bezig deze start goed voor te bereiden. Om zo komend voorjaar mensen te kunnen begeleiden die graag van waarde willen zijn voor de maatschappij en wie weet een droom hebben om een eigen bedrijf te beginnen. Wie weet is dit iets voor jou of voor iemand die je kent?

Meer informatie over wat sociale coöperatie Vidi precies is kun je > hier > lezen.