Diploma 2e opleiding Loopbaancoaching!

Diploma 2e opleiding Loopbaancoaching!

“Als ik iets doe, wil ik het ook goed doen”, dacht ik vorig jaar toen ik bij het ICM met de tweede opleiding tot Loopbaancoach begon. Nu heb ik het diploma behaald – met beoordeling ‘Goed’ met maximaal aantal te behalen punten voor de praktijkopdracht- en heb ik de nieuwste tools, kennis en inzichten om cliënten te begeleiden bij hun loopbaanvragen. Voor iedereen die:

  • op zoek is naar een (andere) baan;
  • inzicht wil in eigen kwaliteiten, vaardigheden en mogelijkheden;
  • een opleiding of cursus wil gaan volgen om talenten te versterken of uit te breiden;
  • verlangt naar zingeving in het werk of leven;
  • een eigen bedrijf wil starten, uitbreiden of beëindigen;
  • eens graag wil sparren met een ervaren (loopbaan-)coach.

 

Tevens is dit diploma een voorwaarde om toegelaten te worden als Register Loopbaancoach bij de beroepsvereniging NOLOC. En dat toelatingstraject is de volgende stap!