Coaching kan je een nieuwe toekomst geven!

Coaching kan je een nieuwe toekomst geven!

Loopbaancoaching, ondernemerscoaching: het kan je ondersteunen om zicht te krijgen op een nieuwe toekomst.

Ben je nog blij met het werk dat je doet? Zou je jezelf graag verder willen ontwikkelen? Wil je iets nieuws gaan doen? Loop je tegen je eigen belemmeringen aan? Denk er dan eens over om iemand met je mee te laten kijken. Iemand die jou een spiegel voorhoudt, die (vriendelijk-kritische) vragen stelt, je op een andere manier laat kijken naar jouw situatie.

Grijp NU je kans en doe mee met NederlandLeertDoor, door je in te schrijven voor een GRATIS Ontwikkeladviestraject ter waarde van €700,-. Dat bestaat uit het doen van een paar tests (over jouw talenten en competenties bijvoorbeeld), 3 gesprekken van in totaal 4 uur met een coach, en een verslag met adviezen om nog eens na te lezen. Ik heb het zelf ook gedaan en heb mijn trainings- en coachingbureau een nieuwe kans gegeven! Lees mijn verhaal maar eens op > de LinkedIn pagina van het IMK >. Daar staat ook de > link > bij waar jij je NU al kan inschrijven. En als je wil kan dat bij mij!