Hoe beweeg je gezond in spannende tijden?

Hoe beweeg je gezond in spannende tijden?

Gezond bewegen, daarmee bedoel ik: bewegen zonder stress (dus niet hollenhollen tijdens je werk), op een manier die fijn voor je voelt. En voldoende bewegen, zeker nu grote groepen mensen veel zitten.

Bewegen is niet alleen goed voor je lichaam, het is ook goed voor je brein. Het helpt de doorbloeding van je hersenen, het verbetert (daardoor) je geheugen, je slaapt er beter door, het vermindert je stress, én… vooral in deze corona tijden belangrijk: het verbetert je weerstand!

Om goed te kunnen en te blijven bewegen in deze tijden, ontwikkelde de Hersenstichting in samenwerking met prof. dr. Erik Scherder de > app ‘Ommetje’ >.

Meer tips om goed te bewegen vind je in > dit artikel >.

Gezond bewegen en daarmee je vitaliteit versterken kan ook via VitaBiodanza. Wat dat is en hoe je kunt meedoen lees je > op de website van VitaBiodanza >.