De Beyart 4e groep Zorghulpen met certificaat

De Beyart 4e groep Zorghulpen met certificaat

Op 10 april heeft ook de 4e groep Zorghulpen het certificaat behaald voor de scholing ‘Omgaan met Moeilijk Gedrag op de Werkvloer’. Hun leidinggevende Bert Colman heeft eveneens deelgenomen aan de scholing. Om op de hoogte te zijn van wat zijn medewerksters aan scholingsthema’s hebben gekregen, en ook om hen te steunen als zij naderhand vragen hebben of met casussen komen.

Heel bijzonder, in mijn bijna 20-jarige ervaring als trainer is hij een van de weinige managers die een hele scholing heeft deelgenomen en ook volop heeft meegedaan met de oefeningen. Ook voor hem dus een welverdiend certificaat!

Zorghulpen hebben veel en langdurig contact met bewoners met dementie op gesloten afdelingen. Zij zien en horen veel en kunnen op allerlei manieren verbinding maken met de bewoners, omdat zij ze heel goed leren kennen. Vaak kunnen zij de bewoners op hun gemak stellen, of weten –intuïtief- wat de beste ingang is om hen weer een prettig gevoel te geven als ze gespannen of onrustig worden. Ik ben onder de indruk geraakt van hun kwaliteiten en hun open hart waarmee ze hun werk doen. Complimenten en mijn waardering, uitgedrukt in een welverdiend certificaat! En hartelijk dank voor jullie waardering, uitgedrukt in een gemiddeld cijfer van 9.7!