Beyart certificaten voor 2e groep zorghulpen

Beyart certificaten voor 2e groep zorghulpen

Op 27 februari 2019 kreeg de tweede groep medewerkers facilitair, specifiek de zorghulpen van Zorgcentrum De Beyart in Maastricht hun certificaat voor het deelnemen aan de scholing ‘Omgaan met Moeilijk Gedrag op de Werkvloer’.

Deze scholing voldeed aan de ondersteuningsbehoefte, zo bleek bij de mondelinge en schriftelijke evaluatieronde en uit het gemiddelde waarderingscijfer van een 9.5!
De cursisten brachten bruikbare praktijkvoorbeelden in waarmee we goed met elkaar konden oefenen. Bij de theorie over de 4 breinen werden goede vragen gesteld die gekoppeld werden aan hun ervaringen op de werkvloer.

Met name zorghulpen komen veelvuldig en langdurig in contact met bewoners met dementie. Zij doen hun best om hen zo goed mogelijk te ondersteunen en helpen, terwijl ook zij merken dat de zorgvragen complexer worden en mensen zieker binnen komen. Compliment aan De Beyart dat zij met deze scholing de zorghulpen hierin willen ondersteunen.