Tweede groep Envida Koepelhof: certificaten!

Tweede groep Envida Koepelhof: certificaten!

Ook een tweede groep vrijwilligers en medewerkers facilitair heeft op 4 december het certificaat behaald van de training ‘Omgaan met Complex Gedrag van Bewoners met en zonder Dementie’. Hartelijk dank voor jullie mooie gemiddelde waarderingscijfer van een 9.0!
 
Het fijne van de combinatie vrijwilligers-medewerkers van 1 locatie was dat iedereen de ingebrachte casussen herkende en we daar in de scholing dieper op in konden gaan, zowel theoretisch als in de oefeningen.
 
In de periode tussen de lesblokken konden de cursisten met de aangereikte handvatten samen gaan oefenen en vervolgens terugkoppelen wat werkte en wat niet. Dit versterkte de samenwerking en het begrip onderling.
 
Van harte proficiat dus met dit welverdiende certificaat!