Hoe beïnvloedt stress jouw brein?

Hoe beïnvloedt stress jouw brein?

Tijdens mijn trainingen en workshops vertel ik bijna altijd hoe stress werkt, waar het vandaan komt en wat voor beschadigende werking het heeft op ons brein. Al vanaf dat we bij onze moeder in de buik zitten, tot onze dood.

Geen leuk verhaal, ik weet het, maar wel waard het te vertellen in een wereld waar peuters al zoveel stress blijken te ervaren, burnout onder pubers in opkomst is en stress en burnout als beroepsziekten nr 1 onze Nederlandse samenleving maar liefst 20 miljard (!!) euro per jaar kosten.

De uitleg die ik geef in mijn trainingen vind je heel mooi terug in > dit filmpje > !

(Niet) leuk om te weten, en wat doe je er dan vervolgens aan? Kom eens meedoen met VitaBiodanza, een gezonde manier van bewegen en tot rust komen op allerlei soorten wereldmuziek. Biodanza is wetenschappelijk bewezen stressverlagend! Meld je voor 3 lessen voor €25,- aan op > deze website > dan ga je de Kerstdagen wellicht meer relaxt in!