VitaBiodanza thema september: ‘Kracht’

VitaBiodanza thema september: ‘Kracht’

In september gaan we op de dinsdagavonden in Sittard dansen met het thema ‘Kracht’.

 

Vier weken lang gaan we Kracht verkennen. Wat betekent Kracht voor jou? Is dat iets buiten jou of herken je het ook in jezelf?

Kracht kan zacht zijn, mild, met compassie naar jezelf en naar anderen. Kracht kan ook sterk zijn, hard, met veel energie naar buiten toe om voor jezelf op te komen en te gaan staan voor jezelf. Zodat je bijvoorbeeld tegen de oordelen van anderen in de moed durft te hebben om jouw eigen weg te gaan, zelfs als die een andere is.

Kracht heb je nodig om overeind te blijven als er veranderingen in je leven komen. Zoals een boom krachtige wortels heeft, diep de grond in, om overeind te kunnen blijven als de storm opsteekt. Dan laat de boom haar bladeren los die oud zijn en niet meer dienen, om zich te concentreren op zichzelf en te kunnen blijven staan. Kracht geeft jou ook energie om te leven, Levenskracht, om te genieten van het leven en toe te laten wat voor jou voedend is. Zodat je sterk kunt zijn om dat wat beschadigend is, bij je weg te houden.

Met deze thema’s gaan we in september dansen. Kom je meedoen en jouw eigen Kracht ont-dekken? Meld je aan voor 3 Kennismakingslessen op https://vitabiodanza.nl/aanmelden/

Marie-José Meijs 06-20826410

Alle 60 lesthema’s kun je ook vinden op > mijn VitaBiodanza website > en op mijn > VitaBiodanza Facebookpagina > met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.