13 nov: Congres ‘Omgaan met Complex Probleemgedrag’

13 nov: Congres ‘Omgaan met Complex Probleemgedrag’

Het aantal cliënten in de Ouderenzorg met psychisch en psychiatrisch probleemgedrag stijgt zeer snel. Verslavingen, borderline, niet aangeboren hersenletsel, (niet onderkende) lichte verstandelijke beperkingen, en daar dementie overheen? Niet iedere zorgmedewerker heeft daarvoor de juiste (bij-)scholing gehad. Hoe kun je hier goed mee omgaan? Wat kun je doen als team? Hoe werk je goed samen met naasten en vrijwilligers? Als je deze vragen hebt kun je 2 dingen doen:

1. Op 13 november naar het > congres gaan ‘Omgaan met Complex Probeemgedrag in de Ouderenzorg’ > waar je naar bekende sprekers kunt luisteren en workshops kunt volgen;

2. Een bijscholing-op-maat van Sulis Training en Coaching aanvragen waar je casussen kunt inbrengen, specifieke vragen kunt stellen en praktisch kunt oefenen met je collega’s. Neem even contact op voor de mogelijkheden via het contactformulier!