Mantelzorgen met een drukke baan: hoe?

Mantelzorgen met een drukke baan: hoe?

Steeds meer mensen combineren werk met mantelzorgtaken, voor veel mantelzorgers gaat dat prima. Helaas geldt dat niet voor iedereen. Het risico op overbelasting en ziekteverzuim ontstaat, soms zelfs voor langere tijd.  Hoe zorg je hierin goed voor jezelf? Bekijk > dit filmpje > maar eens.
En hoe praat je erover op je werk als je begrip en ondersteuning nodig hebt? Dat lees je in > dit artikel.

Een mantelzorgvriendelijke werkgever laat overbelasting en ziekteverzuim – of zelfs eigen ontslag- niet gebeuren. Die gaat het gesprek aan met een werkende mantelzorger en vindt samen oplossingen om het werk en de zorgtaken te combineren. Ben jij een leidinggevende: kijk dan eens op > deze website > en naar > dit filmpje > met allerlei tips.