Grenzen? Nu zeg ik “Nee”-vijfdaagse

In bijna iedere workshop en scholing die ik geef hoor ik hoe moeilijk mensen het vinden om hun grenzen aan te geven. Om ze allereerst te voelen is al lastig, laat staan

Grenzen? Nu zeg ik “Nee”-vijfdaagse

In bijna iedere workshop en scholing die ik geef hoor ik hoe moeilijk mensen het vinden om hun grenzen aan te geven. Om ze allereerst te voelen is al lastig, laat staan om ze aan te geven en ze te handhaven als er tegendruk komt.

Waarom is dit zo belangrijk? Als je altijd maar “ja” zegt tegen een ander terwijl het vanbinnen niet goed voelt, zeg je eigenlijk “nee” tegen jezelf. En dat leidt op den duur alleen maar tot meer (werk-)druk en stress en uiteindelijk misschien tot een burnout.

Vind jij het ook moeilijk om “nee” te zeggen met een goed gevoel, doe dan eens de vijfdaagse “Nuzegiknee’. Dat is een toolkit met mails met allerlei tips, uitleg, video’s en oefeningen. Het vraagt iedere dat 5 à 10 minuten van je tijd en is gratis. Bekijk hem > hier > en doe mee!

Sulis Training en Coaching biedt ook een blended werkvloercoaching traject om jouw assertiviteit te versterken en duidelijkheid te krijgen in waar je concreet tegen aan loopt.